De mannen van Rusty Spoon
De mannen van Rusty Spoon

Jonge Belgische muzikanten en speciaal biertjes in De Pul

Kunst en cultuur 425 keer gelezen

UDEN | De Belgen nemen zaterdag voor een avond De Pul over. De twee Belgische bands BOSKAT en Rusty Spoon brengen hun harde garagesound naar Uden en De Pul regelt de Belgische speciaal biertjes.

Het moet een onvervalste Belgische avond worden in De Pul Uden, waarbij twee jonge bands op Bevrijdingsdag in Nederland het podium mogen betreden.

BOSKAT
Het duo BOSKAT produceert luide, alternatieve rock 'n' roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Fabian (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand. Na tijden van ondergronds herrie creëren en try-out shows spelen is BOSKAT nu klaar voor meer actie en zijn ze voor veel shows in Nederland.

Rusty Spoon
Ook Rusty Spoon brengt energieke, harde muziek mee naar Nederland. Post-Energetic-Theatre-Punk is het genre dat ze zichzelf toeschrijven. Het gekste is niet genoeg volgens de gasten van Rusty Spoon en ze doen het je ook nog geloven. Het spel tussen clichés en nooit gehoorde passages binnen hun repertoire zorgt voor een rollercoasterrit. Rusty Spoon: een ongeziene rockshow op het Vlaamse theater en meer. Samen zorgen ze voor een stevige afsluiter van Bevrijdingsdag in Uden.

Informatie
Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt in de voorverkoop 6 euro voor een ticket. Het feest begint om 21.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant