De zeven ondernemers die de handen ineen hebben geslagen
De zeven ondernemers die de handen ineen hebben geslagen

WO'ONdernemers Uden bieden Dico Deal

Wonen 3.240 keer gelezen

UDEN | Een zevental ondernemers in Uden hebben onlangs de handen ineengeslagen. Aanleiding is de verkoop van de 'Land van Dico' woningen waarvan de eerste fase deze week in de verkoop is gegaan.

Bij de koop van een nieuwe woning moeten vaak in een korte tijd heel veel beslissingen gemaakt worden. Van hypotheek tot keuken, van tegel tot tuin, van kleur op de muren tot interieurontwerp en woninginrichting. Waar begin je dan met zoeken? Wanneer weet je dat je een betrouwbare leverancier hebt en dat je de juiste prijs krijgt?

Een zevental ondernemers, te weten Grando Keukens Van der Wijst, Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair, Paul Hoevenaars Hoveniersbedrijf, Ad Bouw Wonen+Slapen, Colora De Verfwinkel, Van de Graaf Interieurbouw en Finance Partner zijn om die reden het collectief WO'ONdernemers Uden gestart. Samen staan zij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service tegen een scherpe prijs.

Speciaal voor 'Land van Dico' hebben zij de Dico Deal ontwikkeld. Elke ondernemer heeft een uniek aanbod voor een koper van een 'Land van Dico'-woning. Dit varieert van fikse kortingen en gratis 3D ontwerpen tot prachtige cadeaus. De deals zijn op te halen bij elke WO'ONdernemer en gelden alleen voor (aanstaande) kopers van een 'Land van Dico'-woning.

Meer informatie over de WO'ONdernemers is te vinden op facebook.com/WOONdernemersUden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant