Karen en Atto voor hun winkel
Karen en Atto voor hun winkel

Nieuwe cadeau- en lifestyle winkel WAAR geopend

Zakelijk 4.337 keer gelezen

UDEN | Op 1 mei openden Karen Raatsie en Atto Brouwer de deuren van hun cadeau- en lifestyle winkel WAAR aan de Galerij 10 in Uden.

Je kunt bijna niet anders dan met een glimlach binnenlopen bij WAAR Uden. Op het raam staat met grote letters 'Het mooiste cadeau is jouw glimlach'. Alles wat in de winkel staat is duurzaam, Fairtrade of biologisch geproduceerd. "Achter alle producten die we verkopen zit een verhaal", vertelt Karen. "Veel producten komen bijvoorbeeld uit Sri Lanka of India. We geven de makers van die producten een eerlijke kans. Maar ook proberen we om verschillende lokale en Nederlandse ondernemers een kans te geven hun product in onze winkel te verkopen."

Workshops
Naast dit aanbod kan je iedere maand leuke workshops volgen, waaronder een workshop verftechnieken van Geluk in een Potje, de Shop in Shop in de winkel WAAR. Ook is er make-up te koop, waarmee workshops visagie worden gegeven. "Een leuk idee voor Moederdag!", zegt Karen. "Van design zoals Piet Hein Eek tot handegemaakte appelmoes, je vindt hier altijd iets leuks." Bij WAAR vind je ook de bekende Doppers in alle kleuren, zoals ook de Limited Edition Corail. En natuurlijk ook alle smaken van Tony's Chocoloneley.

Opening
Op 12 mei om 12.00 uur is de officiële opening, die wordt verricht door burgemeester Henk Hellegers. Het zal de hele dag feestelijk zijn in de winkel. Kijk voor meer informatie over de winkel op www.ditiswaar.nl of volg WAAR op Facebook: www.facebook.com/waaruden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant