Jordy Dijkshoorn, Giorgi Kuiper en John van Beek
Jordy Dijkshoorn, Giorgi Kuiper en John van Beek

Rotterdamse hiphopgroep De Likt voor de eerste keer in De Pul

Kunst en cultuur 406 keer gelezen

UDEN | De Rotterdamse groep De Likt staat vrijdag 11 mei in De Pul Uden voor hun allereerste Udense optreden. De groep scoort hoge ogen door heel het land met hun bijzondere hiphop. Geen stoere praat, maar rauwe teksten, aangevuld met elektronische beats.

De Likt bestaat uit Jordy Dijkshoorn, Giorgi Kuiper en John van Beek. Ze deden een tour met ruim honderd optredens met nummers als Ja, Dat Bedoel Ik, Bloed aan de Muur en Finidi George en speelden zich in de kijkers bij festivals, 3FM en De Wereld Draait door, waar deze excentrieke mannen inmiddels vaste gasten zijn. Jordy brak in 2017 zijn nekwervel, waarna een carrière op het podium even heel ver weg leek. Net nu het ongelooflijk lekker ging. Maar de frontman met gouden tand en Rotterdamse tongval kwam er bovenop. In hetzelfde rappe tempo waarmee de groep de Nederlandse podia veroveren.

Inmiddels hebben ze al meer dan 100 shows door heel Nederland gedaan, maar in Uden zijn ze niet eerder geweest. Afgelopen weekend verkochten ze de Altstadt in Eindhoven uit en vrijdagavond is De Pul aan de beurt voor een show van dit 'Rotterdams sloopbedrijf', want ze zeggen de boel te komen afbreken.

Kaarten
Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt in de voorverkoop 14,69 euro voor een ticket. De deuren van De Pul gaan deze avond om 19.30 uur open, en de aanvang begint om 20.00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant