Jolanda Knecht zorgt voor een Adele-waardig optreden
Jolanda Knecht zorgt voor een Adele-waardig optreden

Beleef een Adele-waardig optreden met The Adele Project

Kunst en cultuur 790 keer gelezen

UDEN | Hello, It's Me is een muzikale theatershow uitgevoerd door The Adele Project. De Nederlandse 'Adele' Jolanda Knecht zorgt op vrijdag 25 mei voor een avond waarbij de hoogtepunten uit de concerten van Adele helemaal tot leven komen.

The Adele Project heeft in de afgelopen jaren met meer dan vijftig theatervoorstellingen bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres en wereldster Adele, perfect te kunnen uitvoeren. Het belooft dus zeker een 'Adele-waardig' optreden te worden, uitgevoerd door Jolanda Knecht en een team van gepassioneerde conservatorium muzikanten. Deze getalenteerde muzikanten maken een reis door de drie studioalbums en spectaculaire liveshows van Adele. Hello It's Me is een muzikale theatershow met een lichtshow en projecties waarbij passie en energie met het hele publiek gedeeld worden.

The Adele Project
Deze 7-koppige liveband is met recht zeer getalenteerd te noemen. Leadzangeres Jolanda Knecht is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot de beste 'Adele sound & lookalike' van Europa. Niet alleen de zangeres is getalenteerd, ook de rest van de begeleidingsband heeft al een flinke portie conservatorium- en podiumervaring. Zo traden leden van de band al eerder op met onder andere René Froger, Gerard Joling, Anita Meyer en Marco Borsato.

Hello, It's Me begint om 20:15 uur. Tickets kosten 22,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant