Buurman en Buurman
Buurman en Buurman

Duo Buurman & Buurman met musical A JE TO (3+) in Markant

Kunst en cultuur 1.760 keer gelezen

UDEN | Buurman en Buurman, wie kent ze niet? Jarenlang bewezen de twee kameraden op tv al dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. Voor de vierde maal op rij worden deze trouwe klussers tot leven gebracht. Ditmaal in de musical A JE TO op zaterdagmiddag 26 mei in Markant Uden.

In deze komische familievoorstelling hebben Buurman en Buurman last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Daarom gaan de buurmannen samen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen ook onder hun huis zitten, hebben ze toch wel een probleem. Of toch niet…?

Buurman & Buurman
Buurman & Buurman zijn oorspronkelijk afkomstig uit Tsjechië. Het huis van de mannen lijkt dan ook ontzettend veel op de huizen in Hostivice. Het programma was in eerste instantie voornamelijk gericht op volwassenen maar inmiddels trekt het mensen van alle leeftijden in vele landen aan. Nederland is overigens het enige land waar de buurmannen tegen elkaar praten. In anderen landen hebben de buurmannen dan wel weer namen, namelijk Pat en Mat. Buurman & Buurman is door de VPRO-gids uitgeroepen tot het favoriete Villa Achterwerk programma aller tijden.

Informatie
A JE TO (3+) is op zaterdag 26 mei om 14:00 uur en om 16:00 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 18,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor volwassenen en 15 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor kinderen tot en met 12 jaar. De tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant