Afbeelding

De Comediantjes spelen 'De geheimen van het sprookjesbos'

Kunst en cultuur 528 keer gelezen

UDEN | Op zaterdagavond 19 mei 2018 gaat de buitenproductie 'De geheimen van het sprookjesbos' in première. Deze voorstelling wordt gespeeld door de Jeugdgroep van toneelvereniging Naat Piek: De Comediantjes.

Sinds september vorig jaar staan ze er weer iedere zondagochtend: een groep enthousiaste meisjes en jongens, leden van de spelersgroep De Comediantjes van toneelvereniging Naat Piek. In de wintermaanden vinden de repetities plaats in het Binnentheater, maar zodra het voorjaar zich aandient en het weer het toelaat,verhuist de hele groep naar het buitentheater. En daar begint het echte toneelspelen. Het speelveld is groter en het stemgeluid mag twee tandjes hoger. Daar in de bossen van de Maashorst zal de sprookjesachtige en liefelijke voorstelling plaats vinden. Door de prachtige decors en kleurrijke kostuums waan je je als toeschouwer in een andere tijd. Afgelopen weken is er namelijk door de decorploeg van Naat Piek keihard gewerkt aan de bouw van het fraaie decor en heeft de kostuumploeg ervoor gezorgd dat alle spelers er prachtig uit gaan zien.

Informatie
De voorstellingen worden gespeeld op zaterdag 19 mei om 19:00 uur, 26 mei om 20.30 uur. Deze late voorstelling zal plaatsvinden bij invallende duisternis, zodat met de belichting een feeëriek schouwspel zal worden gecreëerd; Zondag 20 mei en 27 mei begint de voorstelling om 14:00 uur. Kaarten zijn te koop via www.naatpiek.nl of voor de aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater. Entree is 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar) en 7,50 euro voor 12 jaar en ouder. Kijk voor meer informatie op www.naatpiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant