Een stukje uit het filmpje dat Flying Kiwi over Boekel maakte
Een stukje uit het filmpje dat Flying Kiwi over Boekel maakte

KennisCafé met digitale studio Flying Kiwi in bibliotheek Boekel

Kunst en cultuur 685 keer gelezen

BOEKEL | Het eerste KennisCafé in Boekel is op woensdag 23 mei. KennisCafé is een initiatief van Bibliotheek De Lage Beemden om mensen hun passie of kennis te laten delen met anderen. Tijdens het eerste KennisCafé deelt Flying Kiwi haar unieke verhaal. 

Flying Kiwi is de digitale studio die onlangs het veel bekeken en besproken promotiefilmpje voor de gemeente Boekel heeft gemaakt. Iedereen heeft het ongetwijfeld gezien: Boekel 'The farmers from the valley'. In het eerste KennisCafé vertellen de ondernemers van Flying Kiwi hoe deze productie tot stand is gekomen. In ieder geval met een combinatie van lef, zelfspot en het anders durven doen. Welke ingrediënten zijn nodig binnen een bedrijf om het anders te kunnen doen? Ze geven met hun verhaal een kijkje achter de schermen van een creatieve digitale studio. Een verfrissende kijk van twee ondernemers op de maatschappij en hoe je een werkomgeving creëert waarin je 'niet hoeft te werken'.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan woensdag 23 mei naar Lunchroom Nia Domo. Het KennisCafé start om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. De toegang is 2 euro (te voldoen aan de kassa), inclusief koffie/thee bij ontvangst. Aanmelden kan via kenniscafe@bibliotheekdlb.nl.

Bekijk het promotiefilmpje van de gemeente Boekel hieronder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant