Eva Crutzen op het podium (foto: Jaap Reedijk)
Eva Crutzen op het podium (foto: Jaap Reedijk)

Cabaretière Eva Crutzen 'blaast iedereen omver' met Opslaan Als

Kunst en cultuur 519 keer gelezen

UDEN | Tijdens haar nieuwe voorstelling Opslaan Als speelt Eva Crutzen uiteenlopende personages en gaat ze muzikaal helemaal los. Deze bijzonder getalenteerde dame staat op donderdagavond 24 mei in de Theaterzaal van Markant Uden met alweer haar derde solovoorstelling.

Eva heeft het allemaal. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar door blijft gaan? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is? In haar voorstelling biedt ze antwoorden, waar het publiek de rest van het leven op kan bouwen. Óf laat ze het publiek in verwarring achter?

Over Eva Crutzen
We kunnen niet meer spreken over een belofte of aankomend talent want sinds haar tweede voorstelling Spiritus is iedereen het erover eens: om Eva Crutzen kunnen we niet meer heen. Haar talent wordt in de media vaak geroemd en bezoekers van haar voorstellingen zijn regelmatig 'blown away' door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

Informatie
Eva Crutzen is op donderdag 24 mei om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 19,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant