De dames van LOS (foto: Eva Broekema)
De dames van LOS (foto: Eva Broekema)

Hou je VAST voor de vierde cabaretvoorstelling van LOS

Kunst en cultuur 883 keer gelezen

UDEN | Na drie succesvolle voorstellingen staan de meiden van LOS nu voor de vierde keer in het theater met hun nieuwe voorstelling VAST. Op donderdagavond 31 mei zetten deze meiden de boel op stelten met hun hilarische show in de Theaterzaal van Markant Uden.

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu allemaal rond de dertig en staan voor belangrijke keuzes in hun leven. Tijd voor VASTigheid dus. Dit is voor de meiden een droom en nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, staat dus wel VAST.

Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op de opleiding 'Muziektheater' van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie hebben deze meiden al regelmatig samengespeeld op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze om verder te gaan als LOS Muziektheater. Vanaf 2009 staan ze al samen in de Nederlandse theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage. Vervolgens kwamen de voorstellingen FCKD en Total LOS. Op dit moment toeren zij met hun nieuwe voorstelling VAST door het hele land.

Informatie
VAST is op 31 mei om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 18,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant