De burgemeester en kinderen
De burgemeester en kinderen

Burgemeester krijgt rondleiding op basisschool De Maashorst School

Algemeen 774 keer gelezen

UDEN | Burgemeester Henk Hellegers en wethouder van onderwijs Gijs van Heeswijk kwamen afgelopen woensdag samen met de beleidsmedewerker van de gemeente Uden op bezoek bij basisschool De Maashorst School. Ze kregen een rondleiding op de school met uitleg hoe op de Maashorst School onderwijs wordt aangeboden, met bijvoorbeeld het planbord, de verander- en besluitkring en de diverse hoeken op onze school en de instructieruimte.

De burgemeester werd verrast met een voor hem speciaal gemaakt bord en kopje tijdens de workshop Schrijfkunsten die gaande was bij binnenkomst. De verrassing die de leerlingen en leraren terug kregen was dat ze met zijn allen het bord en kopje persoonlijk naar de burgemeester, op het gemeentehuis, mogen brengen als het afgebakken is.

De andere vorm van basisonderwijs, Natuurlijk leren op de Maashorst School is voor de regio Maashorstgemeenten. De leerlingen komen uit diverse dorpen in de Maashorstgemeenten, Uden, Zeeland, Schaijk, Nistelrode en Ravenstein. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.maashorstschool.nl of volg deze school op Facebook. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant