Afbeelding

VHM Classic Motoraces op circuit De Burgt in Boekel

Algemeen 1.758 keer gelezen

BOEKEL | Motorclub M.A.C. Mova '83 viert aanstaande zondag, in het jaar van haar 35 jarig bestaan, voor de 18e keer haar VHM Classic Motoraces voor historische en klassieke wegracemotoren.

Het programma is goed gevuld met klassen van 50 cc tot en met 500 cc, zijspannen en voor echte nostalgie de pré 50 en 125 cc veteranen-klasse. Net als vroeger is er een dagvullend programma met machinekeuring, verkenningsronden, een kijkje in het vrij toegankelijke rennerskwartier en demonstratie ritten. De motoren hebben een bouwjaar tot en met 1968 met uitzondering van de 50 cc en zijspanklasse welke tot met 1972 gemaakt zijn. Vele merken van vroeger, zoals Kreidler, DKW, Sparta, Triumph, Aermacchi, Ducati, Norton, Velocette, BSA, BMW en vele anderen komen aan de start. Na de verkenningsronden in de ochtend begint rond 12.45 uur de eerste manche waar alle klassen aan de start komen. Na de pauze rijden alle klassen nog een keer.

De motorraces worden gehouden op het stratencircuit De Burgt, aan de Burgt in Boekel. Voor publiek wordt gezorgd voor een 'natje en een droogje'. De toegang is zoals elk jaar gratis. Bel voor meer informatie naar 06 53 96 25 20.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant