Afbeelding

Jaarlijkse wandeltocht van WSV de Eekhoorn Odiliapeel

Algemeen 1.106 keer gelezen

ODILIAPEEL | De jaarlijkse wandeltocht van Wandelsportvereniging de Eekhoorn in Odiliapeel wordt aanstaande zondag weer gelopen.

De diverse routes van de wandeltocht zijn uitgezet door ervaren wandelaars met een uitstekende kennis van het gebied. Afhankelijk van de gekozen wandelafstand wordt er gewandeld over verharde wegen en paden, maar ook over bospaden in de natuurgebieden rondom Odiliapeel en de omliggende dorpen. De routes zijn ook geschikt voor nordic-walkers en de hond mag, mits aangelijnd, ook mee. Onderweg zijn er diverse rustplaatsen waar tegen een geringe vergoeding koffie en thee, een broodje, drankje en soep gekocht kan worden.

Afstanden
De afstanden die gelopen kunnen worden, met de starttijden zijn:

5-10-15 km   07.00 – 13.00 uur
20 km        07.00 – 12.00 uur
30 km        07.00 – 10.00 uur
40 km        07.00 – 09.00 uur    

De afstand van 30 en 40 kilometer past in het trainingsschema voor de Wandelvierdaagse in Nijmegen.

Informatie
De start is bij Zaal de Buurman aan de Oudedijk 38 in Odiliapeel. De zaal is vanaf 06.30 uur geopend voor inschrijving. Uiterlijk 17.30 uur moeten deelnemers zich afgemeld hebben. De kosten bedragen 3 euro per persoon en leden van de wandelbond KNWB krijgen 1 euro per persoon korting (uitsluitend op vertoon geldige lidmaatschapskaart). De tocht is opgenomen in het landelijke programma van wandelsportbond KWBN. Kijk voor meer informatie op de website www.wsv-de-eekhoorn.nl of mail naar secretaris@wsv-de-eekhoorn.nl.
    
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant