Afbeelding

De Pul Uden aankomende zaterdag voor even een discotheek

Kunst en cultuur 1.407 keer gelezen

UDEN | De video-dj's Roland de Winter en John de Visser zijn zaterdag 2 juni op veler verzoek met hun Dance Classics The Party in de grote zaal van De Pul in Uden. Ditmaal met een zomers getinte Dance Classics waarnaast heerlijke disco- en funkmuziek ook volop zomerse hits van toen en nu te horen en te zien zijn. Natuurlijk zal reggae niet ontbreken.

Op grote video-schermen zullen de prachtigste muziekclips van toen en nu te zien zijn maar ook een grote verlichte dansvloer, spiegelbollen, lasers en de go-go girls en boys van Dansstudio van de Water zijn ook weer van de partij.

De zaal is open vanaf 21:00 uur en tot in de late kun je helemaal uit je dak gaan en meezingen op hits van Earth, Wind & Fire tot Bruno Mars en van UB40 tot Luis Fonsi. Naast disco, funk en reggae zullen ook hits uit andere muziekstijlen te zien en te horen zijn als Hip Hop, Dance en Trance. Tickets zijn voor 10 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via de site van De Pul. Kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro. Voor meer informatie zie ook www.dance-classics.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant