Afbeelding

Blaudzun en Mother's Finest naar Uden

Kunst en cultuur 510 keer gelezen

UDEN | De Pul heeft weer een aantal namen toegevoegd aan haar jubileumprogramma in 2018. Niemand minder dan de bekende Nederlandse zanger Blaudzun en Mother's Finest komen naar Uden voor een show in 2018.

De Amerikaanse groep Mother's Finest staat aankomende zomer al in De Pul voor een show. De band, die niet echt in een hokje te duwen is, maar een combinatie van funk, rock, gospel en R&B maakt, staat op zondag 5 augustus in Uden. Voor de band zelf is het optreden ook een jubileumshow: de band toert al veertig jaar de wereld over.  

Blaudzun
Blaudzun komt op donderdag 29 november naar Uden met nieuw werk. Na zijn succesalbum Promises of No Man's Land (2014) begon Blaudzun (Johannes Sigmond) aan een bijzonder project: een albumtrilogie met de naam 'Jupiter'. In april kwam zijn derde en laatste deel uit genaamd _UP_. Met dit laatste deel, komt de Nederlandse muzikant voor het eerst naar Uden. Blaudzun kun je kennen van zijn nummer 'Elephants' en 'Promises of No Man's Land', waarmee hij op praktisch alle grote Nederlandse festivals heeft gestaan. Blaudzun is overigens niet de enige grote Nederlandse act met band, die dit jaar naar De Pul komt. Eerder werden ook al optredens van Nielson en Tim Knol aangekondigd.

Kaarten
Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com en via de Primera. Tickets voor Blaudzun kosten 25,42 euro inclusief servicekosten en voor Mother's Finest betaal je 35,03 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant