Roy Donders geeft een concert tijdens de opnames
Roy Donders geeft een concert tijdens de opnames

Win kaarten voor Hart voor Muziek in Zeeland

Kunst en cultuur 780 keer gelezen

ZEELAND | Mis je hem ook al op televisie? Jarenlang konden we genieten van al zijn belevenissen samen met zijn familie totdat de soap stopte. Nu heb je de kans om te genieten van een miniconcert van Roy Donders, tijdens de opnames van het tv-programma Hart voor Muziek op 17 juni aanstaande in Het Witte Huis in Zeeland.

Het is niet voor het eerst dat het programma te gast is op deze locatie. De afgelopen drie jaren vonden er steeds opnames plaats voor Hart voor Muziek-Polonaise, het al even populaire carnavalsprogramma op Omroep Brabant. Nu dus een 'normale' opnamedag met over de hele middag verspreid maar liefst 36 optredende artiesten. Herkenbare muziek met heel veel hits en met nieuwe, toekomstige hits. Zo zijn ook de Echte Vrienden paraat. Maar ook individueel gaan Django Wagner, Frans Duijts en Peter Beense een optreden verzorgen. En natuurlijk zijn ook Ferry de Lits en DJ Fonzz van de partij. Hebt je zelf een persoonlijke favoriet? Waarschijnlijk staat hij of zij er ook bij. Een greep uit de line-up: Willem Barth, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Wesly Bronkhorst, Henk Bernard, Frank van Etten, Brian Voet Henk Dissel, Frank Verkooijen, Frank Smeekens, Marco de Hollander, Helemaal Hollands en Mike Peterson en nog vele anderen. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.fp2000.nl/entreekaarten, voor 12,50 euro.

Winnen
Udens Weekblad geeft 10x2 kaarten weg voor deze dag. Mail jouw favoriete Nederlandstalige nummer naar redactie@udensweekblad.nl en wie weet win je twee kaarten! Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant