Afbeelding

ONS Welzijn is op zoek naar hulp bij thuisadministratie

Human Interest 1.127 keer gelezen

UDEN | ONS welzijn is op zoek naar vrijwilligers voor de dienst 'Hulp bij Thuisadministratie'. Heb je gevoel voor cijfers en wil je iets voor je medemens betekenen? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Als vrijwilliger ondersteun je gemiddeld een keer per week een buurtbewoner bij zijn/haar administratie. Te denken valt aan lezen en ordenen van de post, regelen betalingen, declaraties ziektekosten, digitaal bankieren, budgetteren en het aanvragen van subsidie. De Thuisadministratie is een gratis dienst voor mensen die zich niet zo goed kunnen redden in de steeds digitaler wordende wereld, zoals bijvoorbeeld ouderen nooit hebben geleerd om goed met de computer om te gaan. Ervaring in de financiële wereld is handig, maar niet echt nodig. Als je zelf goed in staat bent om je financiële zaken te regelen, is dat voldoende kennis van zaken.

Informatie
ONS welzijn biedt scholing en ondersteuning, deelname aan groepsbijeenkomsten met de andere vrijwilligers en een aansprakelijkheidsverzekering. Aanmelden kan via Suzanne Cochius: suzanne.cochius@ons-welzijn.nl of 06 14 34 23 54. Ook voor meer informatie kun je bellen of mailen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant