Afbeelding

Voorbereidingen Het Maashorst Mysterie in volle gang

Kunst en cultuur 586 keer gelezen

UDEN | Afgelopen zaterdag was het bij Kunst & Co een drukte van jewelste. Op deze dag kwamen alle onderdelen van de eindvoorstelling 'Het Maashorst Mysterie' voor het eerst bij elkaar, het wemelde dan ook van de sprookjesfiguren in het gebouw.

De afgelopen weken is er al druk gerepeteerd in kleinere groepen. Op woensdagen oefent het leerlingen orkest, kleinere ensembles houden hun eigen repetities en de dans- en theatergroepen zijn al maanden in de weer. Ook de beeldende afdeling draagt zijn steentje bij: er wordt een prachtig decor gemaakt en er zijn straks ook nog andere beeldende verrassingen te bewonderen in de voorstelling. Al die verschillende onderdelen worden straks één groot geheel, een multidisciplinaire voorstelling met al het moois dat Kunst & Co te bieden heeft. De muziek van de voorstelling is voor een groot deel geschreven door Jos van den Dungen, het script door Sharon Semeijn-Neelen, beiden docent bij Kunst & Co.

Het eindresultaat is op zaterdag 9 juni, 19.00 uur te bewonderen in Markant Uden. Kaarten à 7,50 euro (exclusief ticketkosten) zijn verkrijgbaar bij het theater.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant