Lange Frans
Lange Frans Foto: www.langefrans.nl

Lange Frans en Tess Milne komen naar Foodtruck Festival Smul

Kunst en cultuur 1.472 keer gelezen

UDEN | BN'ers Lange Frans en presentatrice Tess Milne komen dit weekend naar Foodtruck Festival Smul om hun kookkunsten te laten zien in het programma Food Truck Challenge. In dit programma van 24KITCHEN strijden drie foodtrucks met jonge chefs en BN'ers voor de culinaire voorkeur van de Nederlandse festival- en evenementenbezoekers. 

Iedere week staat er in de aflevering een bijzonder festival of evenement centraal en daarvoor moeten de teams telkens een ander gerecht bedenken wat het beste aan zal slaan bij het publiek. Een aantal bezoekers zal gaan fungeren als jurylid en de gerechten van de drie duo's moeten proeven en keuren. Wie het populairste gerecht heeft en dus het meest verkoopt, wint.

Artiesten 
Ook zijn er het hele weekend artiesten aanwezig om het festival muzikaal in te vullen. Zo maakte het festival bekend dat De Klankentappers, June July, Bressband BOB, Heidi van Ballegooij, Animal Road, Dj Roland de Winter en Burlesk van de partij zijn. Op zondag is er als afsluiter een surprise act.

Vrijdag 1 juni om 17:00 uur is de opening van het festival in het Sportpark te Uden. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant