Afbeelding

Nesterlé presenteert theaterprogramma voor het volgende seizoen

Kunst en cultuur 625 keer gelezen

NISTELRODE | Nesterlé presenteert haar nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2018/2019 met hilarische cabaretvoorstellingen, bijzondere theaterconcerten, mooie familie/kindervoorstellingen, gevarieerde filmvoorstellingen en de Zondagse Muziek middagen.

Een nieuw genre komend seizoen is een poppentheater voor jonge kinderen én een familievoorstelling door niemand minder dan Frank Groothof (bekend van Sesamstraat). 

Rijzende sterren en grote namen 
Uit voorgaande jaren is gebleken dat veel bezoekers genieten van een avond lachen. Als het even kan met artiesten van Brabantse bodem. Die liefhebbers komen beslist aan hun trekken: Mark van de Veerdonk speelt weer een thuiswedstrijd in Nistelrode. Maar ook niet te versmaden zijn onder andere 'De mannen van Achterom', 'Niet schieten!' en het improvisatiecabaret van 'Op sterk water'. Rijzende sterren en eigenlijk al grote namen in de muziek zijn Robin Borneman en Sjors van der Panne.  En….op dit gebied mag ook Joris Linssen met zijn band Caramba zeker niet vergeten worden.

Opening
Het seizoen opent met een oer-Nisseroise avond: K5½ brengt een hele avond nummers van hun Rock 'n Roll-helden. En omdat het de eerste voorstelling is van het eerste lustrum maakt Nesterlé hier een bijzondere avond van met extra acts en aankleding. Tradities zijn er om in ere te houden: de (gratis) Zondagse Muziek blijft uiteraard, evenals de Oudejaarsavond.

Lustrum
Nesterlé viert haar eerste lustrum en kijkt terug op vijf mooie jaren, waarin steeds meer mensen de weg naar Nesterlé hebben gevonden om te genieten van al het moois dat 'de huiskamer van Nisseroi' te bieden heeft. Komend seizoen worden meerdere momenten aangegrepen om dit lustrum samen te vieren en is het speciale 'huiskamergast' aanbod hierop afgestemd.  Bij verschillende voorstellingen zijn criteria opgesteld, waarbij de '5' van het eerste lustrum centraal staat. Voldoe je aan criteria zoals 'bent u 50'; 'eindigt uw huisnummer op 5' of 'bent u geboren op de 5e', dan maak je kans op een theaterbon ter waarde van 5 euro.

Meer informatie over het Nesterlé programma, de speciale huiskamergast aanbieding of het cabaretpakket is te vinden in de programma brochure of op www.nesterle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant