De vijverafdeling bij het tuincentrum is behoorlijk uitgebreid
De vijverafdeling bij het tuincentrum is behoorlijk uitgebreid

Actie voor vijverliefhebbers bij Tuincentrum de Zwaan Odiliapeel

Zakelijk 832 keer gelezen

ODILIAPEEL | Je kent het wel: het is mooi weer en je denkt van je tuin en vijver te gaan genieten. De tuin ligt er tip top bij, maar met de vijver wil het niet lukken. Wat je ook probeert, de vijver blijft een groene soep waar je de vissen nauwelijks kunt zien. Toch zijn er passende oplossingen om dit te verhelpen. Bij tuincentrum de Zwaan kun je terecht voor advies en begeleiding van je vijverproblemen.

Als je bij de Zwaan bent valt het al direct op als je door het tuincentrum loopt: de vijverafdeling met zijn waterplanten, vijvermaterialen en filters is behoorlijk uitgebreid. Een mooie compacte maar wel overzichtelijke afdeling waar alle vijvergerelateerde spullen duidelijk gepresenteerd staan. Of het nu gaat om waterplanten, filtersubstraten, pompen, vissen of filtersystemen, je kunt het allemaal hier vinden. En natuurlijk ook eventueel met het advies van de deskundige medewerkers van tuincentrum de Zwaan. Wanneer je een kleine hoeveelheid vijverwater meeneemt kun je deze gratis laten testen om zo nog een beter en passender advies te krijgen over je vijveronderhoud.

25-jarig jubileum
Vanwege het 25-jarig bestaan van de Zwaan heeft deze elke maand een jubileumactie met 25 procent korting op een productgroep. In de maand juni kun je als vijverbezitter nu extra profiteren van 25 procent korting. Op alle artikelen gerelateerd aan de vijver zoals vijverfolie, vijverpompen, filters, waterplanten, visvoer en vissen krijg je deze korting. Heb je dus vijverplannen voor deze komende periode is het nu tijd om je slag te slaan. Bezoek tuincentrum de Zwaan en profiteer van deze mooie jubileumactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant