Rob en Emiel (foto: Marco Bakker)
Rob en Emiel (foto: Marco Bakker)

Illusionisten Rob en Emiel naar Theater Markant

Kunst en cultuur 399 keer gelezen

UDEN | Succesnummers uit de tienjarige carrière van Rob & Emiel worden afgewisseld met nieuwe scènes, acts en verbazingwekkende verhalen. Deze twee mannen bespelen op unieke wijze de zintuigen en waarnemingen van het publiek.

Een avondje zonder iPad en Netflix? Deze voorstelling is leuk voor iedereen vanaf 12 jaar. 'They just blow you away'. Blow me Away is een bijzondere voorstelling die het publiek live moet ervaren. Adembenemend snel, wonderlijk en anders dan dat iedereen gewend is. De media noemen de mannen niet voor niets 'podiumtovenaars'. Een verfrissend leuke voorstelling met pure magie.

Over Rob & Emiel
Al jaren verweven Rob en Emiel cabaret, magie, verwondering en humor in feel good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.
De acts van deze mannen werden op verschillende internationale en nationale wedstrijden met goud beloond.
Op het NK Magic wonnen zij maar liefst acht keer goud als duo in drie verschillende categorieën. Ook internationaal zijn deze mannen vaak te zien. Zo stonden zij eerder al in een uitverkocht Sydney Opera House en traden zij op in o.a. Dubai, de U.S.A. en verschillende Europese landen.

Informatie
Blow me Away (12+) is op vrijdag 15 juni om 19:30 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 19,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant