Afbeelding

Het eeuwenoude sprookje Hans & Grietje in spiksplinternieuw jasje

Kunst en cultuur 449 keer gelezen

UDEN | Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Dit al eerder tot familievoorstelling bewerkte sprookje keert op zaterdagmiddag 16 juni terug in een spiksplinternieuw en kleurrijk jasje. Een voorstelling met hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Er was eens een arm houthakkersgezin. Wanneer vader zijn kinderen niet meer kan onderhouden besluit hij Hans & Grietje achter te laten in het bos, in de hoop dat iemand ze zal vinden. Na dagen van lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een wel heel bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en andere lekkernijen. Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat ze niet weten is dat Titus' gemene vrouw Fien iets heel anders met ze van plan is.

Sprookjes Afterparty
Wie verkleed naar Markant Uden toekomt, maakt kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen op de foto met hun favoriete personages van de voorstelling. Het zal een uitgebreide Meet & Greet zijn waarbij er volop geswingd kan worden tijdens de Sprookjes Afterparty.

Informatie
Hans & Grietje De Musical (4+) is op zaterdag 16 juni om 15:00 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 18,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor volwassenen en 15 euro (excl. ticketkosten) voor kinderen en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant