Afbeelding

Vergaderen in d'n Gym of de Klub? Het kan bij d'n Office

Zakelijk 980 keer gelezen

De locatie voor jouw presentatie, bijeenkomst of evenement: in het kantoorgebouw d'n Office aan de Loopkantstraat 25 in Uden is er keus genoeg. In het pand zijn 9 multifunctionele ruimtes beschikbaar, stuk voor stuk in een geheel eigen en unieke stijl.

Voorheen een oud kantoorgebouw, nu een toegankelijke en inspirerende omgeving waar je al je zakelijke relaties, gasten, collega's kunt ontmoeten voor een bijeenkomst of lunch. Midden in het groene hart van Brabant, centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch ligt d'n Office. En met 9 inspirerende vergaderruimtes - naast de 68 verhuurde kantoren - is d'n Office dé plek om elkaar te ontmoeten!

d'n Mess
De Mess – mét tuin; is het hart van d'n Office. Of het nu gaat om een lekker kopje koffie, cappuccino of espresso, een heerlijke lunch, diner op maat, borrel of een compleet verzorgd vergaderarrangement in 1 van onze ruimtes; het is allemaal mogelijk bij d'n Office.


d'n Mess

Multifunctionele ruimtes
Naast vergaderen kun je ook terecht voor workshops, trainingen, bedrijfspresentaties voor groepen van 2 tot 200 personen. De multifunctionele ruimtes - allen ontworpen en ingericht door lokale ontwerpers - variëren in sfeer en formaat en zijn daardoor geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is er een omgeving ontstaan die verrast en inspireert. Voor iedere bijeenkomst dus een geschikte (werk-)plek! Alle voorwaarden zijn immers aanwezig. Daarnaast kan jouw programma in d'n Office worden uitgebreid met bijvoorbeeld een workshop, entertainment of een actief programma (denk bijvoorbeeld aan een Maashorst-tour per segway, paard en wagen, mountainbike of zelfs quad). De mogelijkheden zijn legio!



d'n Greenroom

Kantoorpand
Het kantoorpand van d'n Office bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond is onder andere 'd'n gym' te vinden: een stoere vergaderruimte waarin je je even terug waant in de tijd dankzij de schoolse, sportieve elementen. Op de eerste tweede verdieping vind je onder meer de industrieel-achtige 'Bunker' en 'd'n Joga'; een geschikte plek voor yogalessen of mindfulness, maar ook voor presentaties in theateropstelling. Een van de nieuwste ruimtes is de Klub. Deze ruimte is met haar comfortabele en luxe uitstraling met loungebanken(!) geschikt als boardroom of een training op 'hoog' niveau. Hier wordt vergaderen en ontspannen gemakkelijk gecombineerd. De Klub beschikt namelijk over een privé dakterras met panoramisch uitzicht! Ideaal voor een borrel, lunch of buffet. Binnenkort is er zelfs de mogelijkheid elkaar te treffen in zintuigprikkelende ruimtes als de Kerk en 't Bordeel!

Ruimtes zijn al te huren vanaf 37,50 euro excl. btw per dagdeel. Meer weten over de verschillende ruimtes en mogelijkheden? Ga dan naar www.dnoffice.nl of mail naar receptie@dnoffice.nl.



d'n Gym

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant