Afbeelding

Het Efteling Theater en Markant Uden zoeken musicaltalent voor 'De Sprookjessprokkelaar'

Kunst en cultuur 712 keer gelezen

UDEN | Voor één dag meespelen in een betoverende musical? Dat kan op zaterdagmiddag 13 oktober in Markant Uden. Voor de Musical Sprookjessprokkelaar van Het Efteling Theater is Markant Uden op zoek naar kinderen uit de regio die altijd al gedroomd hebben van een rol in een échte musical. Samen met hun opa of oma zullen tien kinderen het grote podium van Markant betreden.

Is het altijd al een droom geweest om samen met je opa of oma op het podium te staan? Dan is dit een mooie kans! De kinderen en hun grootouders zullen de originele cast aanvullen met zang, dans en acteerkunsten die ze voorafgaand aan de shows door een professional geleerd krijgen. Kinderen tussen de zes en tien jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) kunnen zich aanmelden voor de selectie. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op www.markantuden.nl.

Het verhaal
Tijdens de voorstelling leeft het publiek mee met de twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Informatie
Sprookjessprokkelaar (try-out) (6+) is op zaterdag 13 oktober om 13:30 uur en om 16.00 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 18,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor volwassenen en 16 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl , telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant