De locatie waar Gossimijne zich gaat vestigen
De locatie waar Gossimijne zich gaat vestigen

Restaurant Gossimijne Uden verhuist naar Kerkstraat

Zakelijk 6.319 keer gelezen

UDEN | Gossimijne Uden gaat verhuizen. Medio eind september opent het restaurant haar deuren aan de Kerkstraat 35, waar voorheen Sam's Bistro gevestigd was.

"Na alweer 15 jaar gevestigd te zijn in de Prior van Milstraat was het de laatste jaren een vurige wens om een ruimer pand te betrekken", vertelt Yvo Goslinga, directeur van Gossimijne Groep B.V. "Na verschillende opties bekeken te hebben kwam plotsklaps de mogelijkheid vrij om in de Kerkstraat te vestigen. Dit pand is anderhalf keer zo groot met een zeer ruim terras tegenover de Petruskerk. Dat is voor onze gasten helemaal super, want we bouwen een Gossimijne 3.0 met een schitterend ruim interieur. Ook is het voor onze medewerkers een feestje met de ruimte die ze krijgen."

Take Away
Ook heeft het concept Take Away en bezorgen een grote vlucht gemaakt. "Daarom krijgt Take Away in de keuken zelfs zijn eigen afdeling. Zo kunnen we de snelheid en kwaliteit goed bewaken."

Prior van Milstraat 
De locatie aan de Prior van Milstraat komt dus vrij. Deze zal compleet met inventaris aangeboden worden aan een nieuwe horecaondernemer. "Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Kandidaten kunnen zich melden bij Ries Willems Horecamakelaardij", besluit Goslinga.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant