Najib Amhali
Najib Amhali

Kaartverkoop voor nieuwe show Najib Amhali vanmiddag van start

Kunst en cultuur 1.463 keer gelezen

UDEN | Een van Nederlands bekendste cabaretiers komt op 10 en 11 april 2019 naar Markant Uden. De ticketverkoop start vanmiddag om 13.00 uur.

De nieuwe show Waar was ik? is een theatershow met veel persoonlijke verhalen, waarbij uiteraard veel te lachen valt, waarin oude bekenden langs komen en waarbij het publiek zich na a?oop wellicht afvraagt: "Waar was ik?". Afgelopen jaar was Najib Amhali genoodzaakt om al zijn shows te cancelen. Hij vermaakte zijn publiek, maar was achter zijn podiummasker ook gewoon een man, een vader en een echtgenote die op dat moment worstelde met zichzelf. In zijn nieuwe show geeft hij antwoord op de vraag waarom hij heeft besloten zijn voorstellingen te annuleren. "'Waar was ik? twintig jaar geleden", dacht Najib, "en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?"

Najib Amhali
Najib Amhali is acteur, cabaretier, presentator én programmamaker in een. Hij begon zijn carrière in 1998 met de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Najib is in heel Nederland bekend door zijn succesvolle voorstellingen als Alles Komt Goed en I Amhali. Daarnaast heeft hij verschillende rollen gespeeld in films als Valentino, Walhalla en Spion van Oranje.

Informatie
Najib Amhali is op woensdag 10 april en op donderdag 11 april om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 33,75 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant