Afbeelding

Amerikaanse Tyler Bryant & The Shakedown in De Pul

Kunst en cultuur 582 keer gelezen

UDEN | De 27-jarige Amerikaan Tyler Dow Bryant tekende op zijn 17e al zijn eerste muziekcontract. Met zijn band deelde hij al het podium met Guns N' Roses, B.B. King en AC/DC. Nu staat De Pul op het programma, met zijn band The Shakedown staat hij dinsdag 3 juli in De Pul.

"Een unieke kans", vertelt Susan Exterkate van De Pul over het optreden van de Amerikaanse rock-act. "Tyler Bryant is echt zo'n artiest waar we nog veel van gaan horen. De Pul wil een podium zijn waar lokale bands hun sporen kunnen verbieden, maar ook waar internationale artiesten terecht kunnen op hun zoektocht naar de top. Als programmeur zijn we altijd op zoek naar talent, nationaal, regionaal én internationaal."

Tournee
Het optreden van deze muzikale talenten maakt onderdeel uit van een Europese tournee. Na Nederland doen ze ook nog Duitsland, Polen, Noorwegen, Zweden en IJsland aan met hun rockmuziek.

Tickets
Tickets kosten 13,56 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via de website van De Pul, livepul.com, en bij de Primera. De band begint om 20.00 uur op zaterdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant