(foto: Hans Koster)
(foto: Hans Koster)

Maashorst Betrokken Ondernemers wil flinke stappen zetten

Algemeen 1.164 keer gelezen

MAASHORST | Stichting Maashorst Betrokken Ondernemers werkt de komende tijd hard aan de naamsbekendheid van een nieuwe ondernemersgroep: BIZZ (Bedrijven in detailhandel, Industrie, Zorg en Zakelijke dienstverlening). Bedrijven die een binding hebben met de Maashorst kunnen zich als BIZZ-lid aansluiten om samen het natuurgebied én hun eigen onderneming op de kaart te zetten. Door samenwerking, ontmoeting en informatievoorziening wil het MBO ondernemers laten profiteren van een groot netwerk in het Maashorstgebied.

Maar het werkt ook andersom. Als betrokken ondernemer uit de gemeenten Oss, Uden, Landerd of Bernheze kun je helpen om het oergebied nog meer te promoten. Twan van Bakel, voorzitter Maashorst Betrokken Ondernemers: "Een lidmaatschap van Maashorst Betrokken Ondernemers BIZZ geeft niet alleen netwerkinformatie aan de ondernemers, maar steunt de betrokken bedrijven die het gebied actief op de kaart zetten. Een duurzame ontwikkeling die een win-winsituatie kan opleveren."

BIZZ
Eenmaal per jaar organiseert het bestuur een bijeenkomst, waar ondernemers uit het Maashorstgebied elkaar leren kennen en waar zij deel uitmaken van een professioneel netwerk van specialisme en knowhow. Daarnaast blijven ondernemers met een frequente nieuwsbrief goed op de hoogte van allerlei regionale en lokale activiteiten in de Maashorst, waarop zij direct kunnen inspelen.

Stappen zetten
Een duidelijke visie en missie zijn geformuleerd en er ontstaan concrete ideeën uit verschillende brainstormsessies door het bestuur. Binnenkort wordt onder alle leden van Maashorst Betrokken Ondernemers een enquête gehouden om wensen en behoeften te inventariseren. Ook is een team van Maashorst betrokken ondernemers samengesteld om een goed communicatieplan te maken en uit te voeren. Ondernemers uit het Maashorst gebied kunnen zich aanmelden om lid te worden. Meer informatie over het lidmaatschap is op te vragen bij bizz@maashorst-betrokken-ondernemers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant