Mieke en haar partner uit Uden worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld (foto: Roy Beusker Fotografie)
Mieke en haar partner uit Uden worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld (foto: Roy Beusker Fotografie) Roy Beusker Fotografie

Inwoners Uden winnen 250.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen 5.109 keer gelezen

UDEN | Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij in Uden. Op hun postcode 5403 TL (de straat Raam) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen woensdag met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Don (40) en Daantje winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: "Wat is dit geweldig! We willen graag een nieuwe keuken kopen en die gaat er nu zeker komen!" Mieke (47) wint samen met haar partner 75.000 euro: "Geweldig dat we samen met de buurt winnen. Dat geeft zo'n goed gevoel! We willen nog een aantal dingen veranderen in huis, dus dit geldbedrag komt supergoed van pas."

Televisie
De uitreiking in de straat Raam in Uden is aanstaande vrijdag om 19.20 uur te zien in het tv-programma Een Tegen 100 bij RTL 4.

Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant