Samenloop voor Hoop (archieffoto).
Samenloop voor Hoop (archieffoto).

LTC Uden en Project Ace slaan handen ineen voor SamenLoop

Human Interest 771 keer gelezen

UDEN | Op 22 en 23 september zal de allereerste SamenLoop voor Hoop in Uden, Volkel en Odiliapeel plaatsvinden. Tijdens een wandelestafette lopen teams 24 uur lang om samen het leven te vieren en geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Tennisvereniging LTC Uden en het event PROJECT ACE slaan samen de handen ineen om op bijzondere wijze een bijdrage te leveren aan dit grootste fondsenwervende evenement.

Project Ace vind dit jaar plaats op 10, 11 & 12 augustus in het park van tennisvereniging LTC Uden. Een jaarlijks terugkerend evenement dat zich kenmerkt als een gezellig weekendtoernooi met een ware smeltkroes van zowel beginnende, gevorderde als niet-tennissers in de leeftijdscategorie 18 t/m 35 jaar.
Samen met tennisvereniging LTC Uden slaan ze de handen bij een om op diverse manieren voor én tijdens de estafette geld in te zamelen. Zo neemt LTC Uden onder andere tijdens de estafetta deel met Team 35 en zullen alle donaties die op 10, 11 & 12 augustus tijdens het PROJECT ACE-event binnenkomen worden aangevuld tot een mooi bedrag.
Tenslotte zal deze cheque aan SamenLoop voor Hoop overhandigd worden.

Aanmelden
Wil jij ook een bijdrage leveren als lid van LTC Uden? Kom dan in actie en meld je aan bij Team 35, mogelijk via AlleSamenLopen op www.samenloopvoorhoop.nl. Inschrijven voor het Project Ace-weekend kan natuurlijk ook, mogelijk tot 3 augustus via www.projectace.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant