Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

Udi en Gemert strijden om Peka Kroef Trofee

Sport 961 keer gelezen

ODILIAPEEL | Zaterdag 4 augustus wordt voor de eerste keer gevoetbald om de Peka Kroef Trofee. Udi'19/CSU gaat de strijd aan met VV Gemert op sportpark de Smelen in Odiliapeel. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Het is al ruim 40 jaar een traditie dat de opening van het voetbalseizoen plaatsvindt in Odiliapeel. Al die jaren is Udi'19/CSU hierbij aanwezig geweest. Dit jaar is opnieuw VV Gemert de tegenstander. Het is echter voor de eerste keer dat er gestreden wordt om de Peka Kroef Trofee. Directeur Henry Ermers is ingenomen met de Peka Kroef Trofee; "Belangrijkste reden voor het bedrijf om haar naam aan deze trofee te verbinden, is de betrokkenheid bij het dorp Odiliapeel en bij onze medewerkers, waarvan aan groot aantal woont en sport in Odiliapeel." Veel werknemers van Peka Kroef zijn actief bij de voetbalvereniging. "Het geeft onze werknemers natuurlijk een goed gevoel als het bedrijf zich bekommert om de leefbaarheid van het dorp", vervolgt Ermers zijn verhaal, "daarnaast heeft dit voetbalevent ook een regionale uitstraling waardoor een breder publiek bereikt wordt, dus doen we graag mee."

Graadmeter
Jaarlijks trekt deze wedstrijd zo'n 500 bezoekers. Meestal worden zij getrakteerd op een vermakelijke wedstrijd waarin meerdere doelpunten vallen. Zowel voor Udi'19/CSU als voor VV Gemert is de wedstrijd een belangrijke graadmeter tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant