Hardlopen met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden.
Hardlopen met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden.

Start met hardlopen met Start to Run

Sport 1.570 keer gelezen

UDEN | Vele leden van De Keien Atletiek in Uden hebben hun eerste hardlooppassen gezet tijdens een editie van Start to Run en bewaren goede herinneringen aan deze beginnerscursus. Samen lopen is immers leuker dan alleen. Vanaf zaterdag 25 augustus gaat de zeven weken durende voorjaarseditie van de cursus weer van start. Inschrijven is mogelijk via www.starttorun.nl.

Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 09.30 uur hardlopen. Je traint op de mooie baan van De Keien Atletiek onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers. Na elke training krijg je huiswerk mee (trainingsschema's), zodat je jouw conditie geleidelijk opbouwt. Na zeven weken ben je in staat ongeveer 25 minuten aan één stuk hard te lopen. Wekelijks zorgt De Keien Atletiek in samenwerking met een diëtiste, fysiotherapeut en podotherapeut ook voor interessante presentaties over onderwerpen als blessurepreventie, voeding, schoenen en kleding. Na afloop is het voor deelnemers mogelijk om zich bij De Keien Atletiek aan te sluiten bij Run to the Start, waarbij ze in zeven weken leren zo'n vijf kilometer aan een stuk te hardlopen.

Deelnemers ontvangen huiswerkondersteuning, drie edities van het tijdschrift Runner's World en een speciale hardloopgids. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. De kosten bedragen 49.50 euro. Inschrijven voor Start to Run is mogelijk via de website www.starttorun.nl. Vink bij locatie 'De Keien Atletiek Uden' aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant