UDI'19 won in slotfase van De Bataven
UDI'19 won in slotfase van De Bataven Foto: Peter Kuijpers

UDI'19/CSU nipt langs De Bataven: 0-1

Voetbal 791 keer gelezen

GENDT | UDI'19/CSU won afgelopen zondag met 0-1 bij Hoofdklasser De Bataven. De ploeg van trainer Rob Bouwman is nog verre van de topvorm verwijderd. Na fikse nederlagen tegen Blauw Geel'38/Jumbo en O.S.S.'20, trokken ook de Udenaren aan het langste eindje in Gendt.

Na een 0-0 ruststand met verse krachten in de tweede helft. Roald van Hout schoot rakelings naast en hetzelfde overkwam spits Sam Wassenberg die een afgemeten bal van Tufan Koca niet wist te verzilveren. Het werd wachten in Gendt tot de 89e minuut. Een corner belandde bij Thijs van der Linden. Zijn inzet werd in eerste instantie gekeerd, maar uit de rebound zorgde hij met zijn treffer alsnog voor de overwinning van de Udenaren. (Met dank aan Fons Boekelder)

UDI'19/CSU: Nick van der Horst (46. Aria Hashemi), Tufan Koca, Nick van Dijk (33. Jurre Massa), Rinke Pennings (61. Thijs van der Linden), Jaap Kerkhof (46. Dick Smits), Lars van Geelkerken (46. Hidde van Dongen), Tim Wolf, Wietse van Lankveld (68. Paul van der Vlist), Roald van Hout (76. Tim Hoefs), Sam Wassenberg, Raoul Oomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant