Maaike van Schaijk van De Fotostudio Uden met Rachel Caspers die een cursus fotografie wint
Maaike van Schaijk van De Fotostudio Uden met Rachel Caspers die een cursus fotografie wint

De Fotostudio Uden zet de 400ste deelneemster in het zonnetje

Zakelijk 911 keer gelezen

UDEN | Op 1 juli schreef ze zich in voor de basiscursus fotografie, de 16-jarige Rachel Caspers uit Volkel. Ze kreeg de cursus als cadeau van haar ouders voor haar verjaardag en de overstap naar de fotografie opleiding op het Willem I College in Den Bosch. Ze had het niet verwacht, dus de verrassing was groot toen ze hoorde dat ze de 400ste persoon was die zich inschreef.

En het hield nog niet op. Ze werd uitgenodigd in De Fotostudio Uden om de cadeaubon op te halen waarmee ze de cursus zelfs gratis mag volgen. In september starten de nieuwe cursussen en workshops weer in De Fotostudio Uden. Het gaat al heel vlot met de inschrijvingen. De maandaggroep die start op 3 september is al vol en de woensdaggroep die start op 5 september vult ook al snel. Lukt het nou niet deze ronde? Er starten ook weer twee rondes in oktober op zowel de maandag- als de woensdagavond.

De basiscursus is voor de beginnende fotograaf. Heb je net een nieuwe camera die je graag beter wilt leren kennen? Of heb je je camera juist al langer en wil je graag uit de automatische stand komen? Dan is deze cursus perfect voor jou. In vijf lessen leer je de belangrijkste functies en knoppen op de camera vinden en begrijpen. Fotostudio Uden biedt een praktijkgerichte cursus aan. Iedere les wordt de theorie meteen toegepast in enkele oefeningen, waardoor het makkelijker wordt om de stof tot je te nemen. De cursus is geschikt voor spiegelreflexcamera's en uitgebreidere systeemcamera's. Wil je ook meer leren over fotografie? Schrijf je dan in via de website www.defotostudiouden.nl of bel met Maaike van Schaijk 06 24 21 81 17.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant