Afbeelding

Publiek gezocht voor gratis voorstelling én ontruimingsoefening

Kunst en cultuur 698 keer gelezen

UDEN | Gratis een avond naar het theater? Kom dan op maandag 17 september naar de avondvullende cabaretvoorstelling Sirene. Deze bijzondere voorstelling begint om 19.30 uur en zal worden onderbroken door een echte ontruimingsoefening, waarbij het publiek natuurlijk onmisbaar is.

Sirene gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt slaat je in haar voorstelling om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om je daarna weer te troosten met een zacht 'kleinkunstig' liedje. Tijdens deze avond zit het je samen met haar in de piepzak. Want als de spreekwoordelijke sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. Je moet dan als de wiedeweerga op zoek naar nooduitgangen.

Oefening
En die sirene gaat af, letterlijk. Veiligheid staat bij Markant Uden namelijk hoog in het vaandel. Naast de preventieve maatregelen die dagelijks genomen worden, willen we deze avond testen of we ook tijdens een voorstelling goed voorbereid zijn op eventuele calamiteiten. De gratis tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant