Afbeelding

Zeelandse toneelvereniging Excelsior op podium met 'Malle fratsen'

Kunst en cultuur 430 keer gelezen

ZEELAND | Toneelvereniging Excelsior uit Zeeland voert op 12, 13, 19 en 20 oktober hun nieuwste productie op, genaamd 'Malle fratsen'. Deze nieuwste productie van Excelsior gaat over Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een (verwaarloosde) vrijgezel.

Als hij op een ochtend, met een flinke kater, wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellen bestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)?

Informatie
De voorstelling is geschreven door Nico Torrenga. De regie is in handen van Monique van Hout en Martijn Derksen. In deze voorstelling spelen mee: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers, Wendy Bens, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn online te koop via www.toneelexcelsior.nl. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Jumbo Eijsermans en Tonny Willemsen. Aan de zaal kost een kaartje 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant