Jeroen Janssen en Addy van den Krommenacker
Jeroen Janssen en Addy van den Krommenacker Foto: Henk Lunenburg

Addy van den Krommenacker ontmoet zijn personage uit de Udense Musical

Kunst en cultuur 1.285 keer gelezen

UDEN | In de Udense Musical 'Uden in Noot' wordt ook Addy van den Krommenacker nagespeeld. Addy ontmoette gisteren in restaurant Cusco in Uden Jeroen Janssen, die hem naspeelt. De Udense Musical is van 7 tot en met 16 december te zien in Theater Markant.

De zesde editie van de Udense Musical heeft de titel Uden in Noot' meegekregen. En dat dat niet voor niks is, zal gedurende de voorstelling blijken. Het speelt zich allemaal af in de nabije toekomst, 2020 om precies te zijn. Er is dan niet alleen een Brexit geweest, maar ook nog een heel aantal andere emts. Echter: één ding blijft altijd bestaan en dat is natuurljk het Eurovisie Songfestival. Minder landen, dus méér kansen voor Nederland en zelfs voor Uden. Zeker wanneer weinig aan het toeval wordt overgelaten.

Een songfestival vereist natuurlijk een bijzondere aankleding, zeker voor de Nederlandse (Udense) deelnemer. En wie kan dat beter verzorgen dan couturier Addy van den Krommenacker? De cast bestaat uit 38 personen en het orkest uit 16 personen. 15 mensen zijn verantwoordelijk voor de decorbouw en 7 creatievelingen houden zich bezig met de kleding. Ze hebben nog een aantal weken om toe te werken naar de acht echte Udense voorstellingen. Naast de twee wekelijkse repetitieavonden zijn er de komende maanden enkele 'doorloopzondagen' waarop alles tot één klinkend geheel wordt gesmeed.

Kaarten voor Uden in Noot' zijn te koop via www.markantuden.nl en via www.udensemusical.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant