Foto's: Ad van de Graaf
Foto's: Ad van de Graaf
FOTO'S

Lekker Uden trapt af met businessavond

Kunst en cultuur 3.924 keer gelezen

UDEN | De eerste proef zit erop voor het drie-daags foodevenement Lekker Uden. In de enorme, sfeervolle tent op de Markt kwam ondernemend Uden gisteravond bij elkaar om te genieten van allerhande gevarieerde hapjes uit de keukens van Udense horeca.

De Markt werd in de loop van de week omgetoverd tot foodmarkt, die deze week dient als dé plek voor food-liefhebbers. Hiermee wil Lekker Uden een podium zijn voor de diversiteit aan restaurants die Uden rijk is. Tijdens de exclusieve businessavond donderdag trakteerde de organisatie iedereen die het event steunt op een openingsavond. Terwijl een band zorgde voor het muzikale vermaak, maakten de eerste bezoekers kennis met de foodmarkt.

Liefhebbers kunnen dit weekend gerechten proeven van de deelnemende restaurants: 't Zusje, Brasserie de Conversatie, restaurant Cusco, Sergeant Peppers, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, restaurant Koosie en Señor PP. Lekker Uden dient volgens de organisatie niet alleen een culinair doel. "Het is een mooie gelegenheid om bijzondere samenwerkingen tot stand te brengen, de krachten te bundelen, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en gezamenlijk de schouders eronder te steken om Uden nog meer op de culinaire kaart te zetten."

Lekker Uden is vandaag en morgen open van 14.00 tot 01.00 uur. Zondag sluit de foodmarkt om 23.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.lekkeruden.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant