Emil Landman
Emil Landman

Singer-songwriter doet recordpoging in De Pul

Kunst en cultuur 551 keer gelezen

UDEN | Singer-songwriter Emil Landman gaat komende vrijdag een poging doen om te worden opgenomen in het Guinness Book of Record. Hij gaat proberen acht concerten door heel het land te geven binnen 12 uur. De Pul is een van de eerste locaties van deze snelste tour ter wereld. Landman staat om 11.00 uur in de ochtend in De Pul. De entreeopbrengst (1 euro per ticket) gaat naar Stichting Doe Een Wens.

De Utrechtse muzikant Emil Landman doorliep de Herman Brood Academie en brengt al sinds 2011 muziek uit. Hij heeft net een nieuwe plaat uit en wil deze door heel het land laten horen. Met zijn wereldrecordpoging wil Emil Landman zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Doe Een Wens. De entree voor het optreden bedraagt 1 euro en gaat volledig naar de stichting, die wensen voor zieke kinderen laat uitkomen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com.

Voorafgaand aan zijn optreden in De Pul is Landman al langs geweest in Hilversum en Apeldoorn. Na zijn optreden vertrekt Landman snel richting de 013 in Tilburg, waar hij om 12:50 uur weer een optreden geeft. Als alles goed verloopt geeft hij om 20.05 uur zijn laatste optreden in Paradiso.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant