No me toques van Sylvia Dekker
No me toques van Sylvia Dekker Foto: Sylvia Dekker

Atelier-Kunstroute kleurt, vormt en verbindt Uden

Kunst en cultuur 749 keer gelezen

UDEN | Het uitgangspunt voor dit weekend is om met elkaar Uden een beetje mooier te kleuren en te vormen, samen te delen. Denken, praten en genieten, humor en wellicht een beetje huilen, vooral onszelf de lach gunnen, Uden tot één grote toverbal kneden. Zaterdag 15 en zondag 16 september van 11.00 tot 17.00 uur.

Stuk is kort geleden verhuisd van Kunsthuis 2 naar Kunsthuis 3 op het Mondriaanplein 22a. Van een aantal Stuk-leden zal het werk te zien zijn bij Kunst & Co, in het Kunstation zie je het werk van Anthony Litjes en uiteraard wordt er ook werk gepresenteerd van een paar 'Stukkers' in het nieuwe onderkomen 'Het Kunsthuis 3'.

Tijdens deze editie van de Atelier- Kunstroute doen er verschillende kunstinstellingen mee: Kunst & CO, Kunstation en Dune Volkel. En nog wat gastkunstenaars: Atelier Zevenhuis en Alice Woods, kortom een rijk palet aan kleur en vorm dat zal bijdragen aan de vermenging en verbinding van Uden.

25 kilometer vol inspiratie
De start vindt plaats vanuit Kunst & CO op Mondriaanplein 18. Hier maak je in alle rust kennis met het werk van de beeldend kunstenaars die zich in hebben geschreven voor de route. Je kunt de hele route volgen welke ongeveer 25 kilometer lang is. Aan de hand van de werkstukken die je bij Kunst & CO bekijkt tijdens de start, kun je uiteraard ook je eigen keuze voor een route bepalen. De plattegrond van de Atelier-Kunstroute 2018 staat vermeld op www.stuk-uden.nl (hier kun je een pdf-print van maken) en wordt gepubliceerd in het Udens Weekblad. Bovendien liggen er een aantal fysieke exemplaren bij de start van de route.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant