Afbeelding

Theater Nesterlé viert haar eerste lustrum

Kunst en cultuur 318 keer gelezen

NISTELRODE | Theater Nesterlé bestaat 5 jaar. In de aanloop naar de operationele start op 1 juli 2013 waren er zowel aanmoedigingen voor als twijfels over het toekomstige succes van het centrum Nesterlé in Nistelrode. Na 5 jaar kan men constateren dat Nesterlé in alle opzichten operationeel goed draait, en dat zonder enige overheidssubsidie.

Dit succes is volgens voorzitter Jan Schaapsmeerders te danken aan de trouwe gebruikers die zorgen voor een vaste inkomstenbasis om het centrum financieel gezond te laten draaien. "Enthousiaste vrijwilligers, hun inzet, motivatie en flexibiliteit vormen de basis van de klantgerichte dienstverlening. De theaterzaal heeft een grote aantrekkingskracht met zijn intieme en warme uitstraling, uitstekende akoestiek en multifunctionele indeling."

Sinds september 2014 zijn de bezoekersaantallen alleen maar blijven groeien. Het is duidelijk dat velen de weg naar het theater hebben gevonden. Dit is het fundament om een aantrekkelijk theateraanbod te kunnen maken. Het team blijft zich inzetten om een bezoek aan 'de huiskamer van Nisseroi' een aangename belevenis te laten zijn. Wil je meer weten over Nesterlé? Kijk dan op www.nesterle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant