Lessen en cursussen van Kunst & Co zijn weer gestart.
Lessen en cursussen van Kunst & Co zijn weer gestart.

De lessen en cursussen bij Kunst & Co zijn weer begonnen

Kunst en cultuur 437 keer gelezen

UDEN | 'Samen actief in Cultuur'. Dat is nog steeds de missie van Kunst & Co. Na deze zomer, waarin leerlingen én docenten hebben kunnen genieten, uitrusten en misschien ook inspiratie hebben opgedaan in een andere omgeving zijn de lessen en cursussen bij Kunst & Co weer van start gegaan.

Naast de vertrouwde jaarcursussen beeldend, dans, muziek en musical en theater staan er dit seizoen ook elk jaargetijde een aantal korte cursussen op het programma. Een korte cursus duurt steeds vijf lessen en er is een divers aanbod voor zowel kinderen als volwassenen. Het eerste blok met korte cursussen gaat op 10 september van start.
Na het succes van afgelopen jaar gaat zaterdag 8 september ook de Creatieve Speelplaats weer van start. Elke tweede zaterdag van de maand wordt de hal van Kunst & Co omgetoverd tot een plek waar kinderen kunnen experimenteren met hun creativiteit.

Natuurlijk zijn nog veel meer cursussen en activiteiten te vinden bij Kunst & Co. Heb je er altijd al van gedroomd om een muziekinstrument te leren spelen, lekker te dansen, in de huid van een ander te kruipen bij de lessen theater of aan de slag te gaan met potlood en kwast? Het complete aanbod is te vinden op de website www.kunstenco-uden.nl. Weet je eigenlijk helemaal niet zo goed wat bij je past? Kom een keer een kijkje nemen, volg een proefles en laat je verrassen en inspireren. Kunst & Co is te vinden aan het Mondriaanplein 16a, 18 in Uden en op de diverse externe locaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant