Afbeelding

Coverband Barracuda viert 15de verjaardag in De Pul

Kunst en cultuur 773 keer gelezen

UDEN | De leden van rockband Barracuda vieren op zaterdag 22 september hun 'Birthday Bash' in De Pul in Uden. Aanleiding is het vijftienjarig bestaan van de band dit jaar. Naast Barracuda spelen de bands Mr. TEAB, Brickyard en de tevens jubilerende Idiot Proof.

De avond begint om 20.00 uur. De avond is opgezet als een mini festival, met doorlopend muziek en entertainment van begin tot eind. Het belooft dus een waar spektakel te worden.

Kaartverkoop
Kaartjes voor dit concert zijn in de voorverkoop te koop via de website van de Pul en Ticketmaster (www.ticketmaster.nl/event/barracuda-birthday-bash-tickets/224113). De prijs van de kaartjes bedraagt 6 euro (inclusief reserveringskosten). Aan de kassa kunnen, indien het feestje niet is uitverkocht, ook kaarten worden gekocht.

Barracuda
De band Barracuda is vijftien jaar geleden opgericht. De bandleden komen uit de nabije regio en daarbuiten. Hun repertoire bestaat uit rockcovers van variërend van Heart tot Metallica en alles daartussen in. In 2014 won de band de titel European coverband.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant