Dick, Beatrix en Winston
Dick, Beatrix en Winston

Grote Postcode Loterij geldprijs voor Udenaren

Opmerkelijk 8.772 keer gelezen

UDEN | Een grote verrassing van de Postcode Loterij voor deelnemers uit Uden vanavond. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Uden werd het finalistenbedrag uit het programma Miljoenenjacht daar ook uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van 239.000 en hetzelfde bedrag werd ook nog eens onder de deelnemers in de winnende postcode 5404 MK verdeeld.

Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor de deur van Beatrix en Dick. Hij verraste Beatrix en haar man met maar liefst 239.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Helen uit Naaldwijk won tijdens de spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien. Beatrix en Dick zitten nietsvermoedend voetbal te kijken als Winston aanbelt. Beatrix: "We spelen al vanaf het begin mee met de Postcode Loterij, maar dat we ooit echt iets zouden winnen hadden we nooit verwacht. Ik ben echt sprakeloos," zegt Beatrix, werkzaam als adviseur personeelszaken. "We willen al heel lang ons huis in Tsjechië verbouwen, die droom wordt nu werkelijkheid!"  
 
Ook buren winnen mee
Beatrix ontvangt dit geldbedrag omdat Helen uit Naaldwijk dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht in de wacht sleepte. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Beatrix uit Uden was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren ook nog eens mee winnen. Iedereen die met postcode 5404 MK (de straat Morkolf) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 18 inwoners. Het bedrag dat zij winnen is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.
  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant