Afbeelding

Maan, Lil Kleine, Famke Louise, STUK en vele anderen naar Heerlijk Hemelrijk Festival

Kunst en cultuur 1.353 keer gelezen

VOLKEL | Het Heerlijk Hemelrijk Festival vindt op zondag 14 oktober plaats. Uniek bij Heerlijk Hemelrijk is dat de kassa's voor bezoekers van alle leeftijden zijn geopend. Onder meer Maan, Lil Kleine, Famke Louise en de mannen van STUKTV hebben hun komst bevestigd. 

In totaal worden zeven stages opgebouwd. STUK & Friends hosten Dance Palace en verwelkomen daar onder anderen Lil Kleine en Maan. Op de Jupiler Live Stage zijn onder meer BZB XL en Tim Akkerman te bewonderen. Akkerman brengt muziek van Bruce Springsteen. Het Pulfiction-podium wordt bemand door onder meer de Amerikaanse band The Wetnecks, terwijl Famke Louise naar The Ballsroom komt. Het Pretkabinet is te vinden in de Minidisco, R.U.M. XL in het Festivalcafé en FestyLand Acoustic biedt een open podium, waarvoor de inschrijving is gestart. 

De oorsprong van Heerlijk Hemelrijk Festival ligt in FestyLand, dat dit jaar op 12 en 13 oktober op dezelfde locatie plaats vindt. Sinds 2014 is de zondag echter een zelfstandig festival voor alle leeftijden. Heerlijk Hemelrijk mocht zich in de afgelopen jaren verheugen op een steeds groeiende belangstelling, met in 2017 ruim 11.500 bezoekers. Tickets zijn verkrijgbaar à 12,50 euro (exclusief fee), terwijl abonneehouders van Recreatiepark Hemelrijk gratis naar binnen mogen, evenals kinderen tot en met 2 jaar. 

Camping Hemel te Rijk
Tijdens FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival kan aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 12 oktober 14.00 uur tot maandag 15 oktober 12.00 uur. Tickets zijn online te bestellen via www.heerlijkhemelrijkfestival.nl of www.festyland.nl. Op de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant