The BlueBirds geven op 23 september een voorproefje op hun show (foto: Noortje Dalhuijsen)
The BlueBirds geven op 23 september een voorproefje op hun show (foto: Noortje Dalhuijsen) Foto: Noortje Dalhuijsen

The BlueBirds openen het theaterseizoen in Markant

Kunst en cultuur 486 keer gelezen

UDEN | Na de zomer begint het gloednieuwe theaterseizoen. En dat viert Markant Uden met een supergezellige openingsmiddag en avond op zondag 23 september.

De dag start met een speciale, gratis te bezoeken familiemiddag voor de allerkleinste Markant-fans, met onder andere Woezel & Pip en Pipo de Clown. Tijdens het avondprogramma geven een aantal artiesten, waaronder Mariska van Kolck en The BlueBirds, een voorproefje van hun show. Tijdens de openingsmiddag zijn er twee voorstellingen te zien. Om 13.00 en om 15.00 uur zijn Woezel & Pip, Tom's magische speelgoedwinkel, Masha (van Masha en de Beer) en Pipo de Clown te zien. Daarnaast is er tussen 14.00 tot 15.00 uur vanalles te beleven in de foyer.

Een aantal artiesten geven zondagavond alvast een voorproefje van hun show. Timon Krause zal het publiek op het puntje van de stoel laten zitten met een verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie. Martijn Kardol en Marcel Stevens laten de tranen over de wangen rollen van het lachen en The BlueBirds verwonderen het publiek met hun muziek. Ook Mariska van Kolck komt langs tijdens de seizoensopening. Zij speelt dit theaterseizoen in de comedy Liften. De afsluiting is in handen van Piepschuim, twee muzikale cabaretiers met een hoog tempo en creatieve vondsten.

Tickets voor de voorstellingen in de middag zijn gratis. 's Avonds start de opening om 20.15 uur. Deze tickets kosten 5 euro per persoon en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant