Candy Dulfer
Candy Dulfer

Win kaarten voor saxofoniste Candy Dulfer in De Pul

Kunst en cultuur 669 keer gelezen

UDEN | De wereldberoemde Nederlandse saxofoniste Candy Dulfer staat op zondag 9 december ter ere van haar nieuwe tournee in De Pul Uden.

De inmiddels 48-jarige Dulfer heeft in haar muzikale leven al meerdere nummer één hits gescoord, maar blijft zichzelf steeds verder ontwikkelen. In het verleden heeft Dulfer samengewerkt met beroemdheden als Prince, Beyoncé, Aretha Franklin, Sheila E., Maceo Parker, Lionel Richie, Pink Floyd en nog veel meer. Maar ze was onlangs ook nog te horen op de plaat van de Nederlandse rapper Sevn Alias.

Een Nederlandse muzikant om trots op te zijn en wij zijn dan ook maar wat trots dat ze naar Uden komt voor haar Nederlandse tournee. In april 2017 verscheen haar nieuwe album 'Together', waarop ze terugkeert naar haar funk roots. Het opzwepende album is een smeltkroes van allerlei invloeden uit jazz, disco, soul, dance en r&b, maar ook haar eigen interpretatie van wat er momenteel in de muziek speelt. Daarnaast bracht ze haar langverwachte autobiografie uit, 'Sax, Candy & Rock-'n-Roll'.

Winactie
Wil jij twee gratis kaarten winnen voor dit concert? Beantwoord dan deze vraag: 'met welke hit brak Candy Dulfer door?' Mail je antwoord naar redactie@udensweekblad.nl. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Informatie
Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt 25,42 euro voor een kaartje, inclusief servicekosten. Alle tickets voor shows in De Pul zijn ook verkrijgbaar bij de Primera.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant