De deelnemers (foto: Milou van Toor)
De deelnemers (foto: Milou van Toor)

Praktijkhouders zetten de deuren open op Open Praktijkdag

Zakelijk 1.949 keer gelezen

UDEN | Een kijkje nemen binnen praktijken in Uden? Dat kan aanstaande zondag. Van 11.00 tot 16.00 uur zetten praktijkhouders de deuren van hun praktijk open.

Zit jij al een tijdje niet lekker in je vel, maar vind je de stap om bij iemand een afspraak te plannen nog te groot? Of weet je niet goed waar je terecht kan? Heeft je buurman 'een praktijk aan huis', maar heb je geen idee wat hij nou precies doet? Gaat het niet zo lekker met je kind, en wil je je eens oriënteren op mogelijkheden om hem een steuntje in de rug te geven? Kom dan langs bij de deelnemende praktijken. Door (kinder)coaching, gewichtsbegeleiding, beeldende of dramatherapie, voetreflex- en acupunctuurbehandelingen, massage, energetische coaching, schoonheids-behandelingen, natuurgeneeskunde, remedial teaching, yoga of mindfulness zorgt ieder van hen er op eigen wijze voor dat de Udenaren (groot en klein) lekker in hun vel zitten.

Tijdens de Open Praktijkdag Uden kun je vrijblijvend 'rondsnuffelen' en ervaren. Je kunt gewoon even binnenlopen om kennis te maken en je vragen te stellen, een demonstratie volgens of meedoen aan een (gratis) workshop. Meer informatie vind je op de website www.openpraktijkdaguden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant