Het winkelend publiek kan rekenen op verschillende, verrassende acts
Het winkelend publiek kan rekenen op verschillende, verrassende acts

Koopzondag met KidsFestival en kunstzinnig tintje

Centrum 579 keer gelezen

UDEN | Uden centrum heeft iedere laatste zondag van de maand de collectieve koopzondag. Zo'n vijf of zes koopzondagen daarvan hebben een speciaal thema. De koopzondag van september staat traditiegetrouw in het teken van het KidsFestival.

Verspreid door het centrum komen diverse speelattracties en zijn er performers met acts. Het Brabantplein is deze zondag het domein van Kunst & Co met muziek- dans en theater, on stage. DJ Jesse verzorgt namens De Eetkaamer vanaf 12.00 uur muziek op het podium van Het Brabantplein, waarna verschillende optredens door leerlingen van Kunst & Co op het programma staan. Luisteraars kunnen genieten van onder andere piano, zang, gitaar, slagwerk en fluit. Ook de band 'Bandana' uit het Popshop bandcoachings traject verzorgt twee optredens. Ondertussen neemt de theaterafdeling in het centrum een echte lipdub op en de fluitleerlingen zullen na hun optreden ook in het centrum van zich laten horen. Er kan niet alleen gekeken en geluisterd worden, maar kinderen worden ook uitgedaagd om mee te doen bij bijvoorbeeld de Meespeelband, want samen muziek (leren) maken is geweldig. Ook kunnen kinderen aan de slag in een creatieve workshop met gips en is er een ontwerpwedstrijd voor de mooiste 'Ampersand': het & teken dat symbool staat voor Kunst & Co. Dance- en Balletstudio Chantal van de Water trekt met meerdere demoteams door het centrum en staat zeker weer garant voor swingend spektakel.

Terwijl de organisatie hoopt op een heerlijk najaarszonnetje met volle terrassen zijn de modezaken inmiddels al helemaal gericht op de nieuwe herfst- en wintercollecties. De koopzondag duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant